Sky News | Forţele Aeriene Regale britanice „întrerup ofertele de muncă pentru bărbații albi” pentru a îndeplini țintele de diversitate

Forţele Aeriene Regale (RAF) britanice au luat hotărârea de a lua o „pauză efectivă” de la angajarea recruţilor care sunt „bărbaţi albi” în favoarea femeilor şi minorităţilor etnice, spune o sursă din domeniul apărării citată de Sky News. Noua politică a determinat-o pe șefa de recrutare pentru Royal Air Force (RAF) – ea însăși un ofițer superior de sex feminin – să demisioneze în ultimele zile în semn de protest.

Se pare că ofițerul superior și-a înaintat demisia pe fondul îngrijorării că orice astfel de restricții privind angajarea, oricât de temporare și limitate, ar putea submina puterea de luptă a Royal Air Force (RAF), au afirmat sursele pentru Sky News.

Acestea au declarat că serviciul încearcă să atingă ținte „imposibile” de diversitate.

Sursele din Apărare l-au acuzat pe șeful aviației, Sir Mike Wigston, șeful RAF, că pare dispus să compromită securitatea Marii Britanii într-un moment de amenințări tot mai mari din partea Rusiei și Chinei, doar pentru urmărirea unor obiective, deși importante, cum ar fi îmbunătățirea diversității și incluziunii.

Una dintre sursele Apărării a remarcat că generalul Sir Patrick Sanders, șeful armatei, a comparat provocările de securitate de astăzi cu cele din pregătirea celui de-al Doilea Război Mondial, avertizând că Marea Britanie se confruntă cu „momentul din 1937”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here