Fraţii lui Emi Pian, reţinuţi pentru tentativă de omor

Trei membri ai clanului Duduianu, printre care și doi frați ai interlopului Emi Pian, au fost reţinuţi miercuri de procurorii Parchetului Capitalei, pentru tentativă de omor.

Potrivit unor apropiați ai familiei, cei doi fraţi ai lui Emi Pian ar fi Ciprian şi Graţian Duduianu.

Parchetul a precizat că în cauză au fost reținute trei persoane din clanul Duduianu, identificate de polițiști cu inițialele ”D.V., D.L. și D.I.G.”.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul București, în noaptea în care a murit Emi Pian, în jurul orei 02.00, cei trei inculpați „l-au agresat pe numitul G.E.R., (Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, principalul suspect în crimă) cu intenția de suprimare a vieții acestuia, lovindu-l în mod repetat cu picioarele și cu obiecte contondente și tăietor-înțepătoare, acesta suferind leziuni traumatice la nivelul capului, feței și brațelor, care au impus internarea sa”.

Emanuel Gheorghe este cercetat în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, în stare de arest preventiv.

Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiat mortal săptămâna trecută într-un conflict izbucnit în timpul unei partide de barbut. La acel conflict au participat şi cei doi fraţi ai interlopului.

Principalul suspect în cazul morţii lui Emi Pian, Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, se află în arest preventiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here