Guvernul alocă 450 de milioane de lei pentru susținerea fermierilor afectaţi de pandemie

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat, joi, în deschiderea şedinţei Executivului, că vor fi alocăte astăzi 450 de milioane de lei, în agricultură, sumă de care vor beneficia 95.000 de fermieri care au fost afectaţi de efectele pandemiei de COVID-19, transmite News.ro.

Premierul a spus că, în domeniul agricol, pentru susţinerea fermierilor, Guvernul alocă astăzi 450 de milioane de lei, sumă de care vor beneficia 95.000 de fermieri care au fost afectaţi de efectele pandemiei de COVID-19.

”Este un sprijin pe care fermierii îl aşteaptă şi prin care noi sperăm să contribuim la tot ceea ce înseamnă redresarea agriculturii româneşti, a producţiei în fermele româneşti”, a mai spus Ciucă, precizând că a discutat aceste aspecte şi în vizita pe care a efectuat-o în Oradea, la o investiţie în domeniul de prelucrare a legumelor.

”Vom continua ca pe baza bunelor practici să dezvoltăm astfel de pachete de măsuri şi să continuăm să sprijinim agricultura şi industria alimentară din România”, a mai spus premierul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here