Herjeu se lamentează că n-a mai prins un loc în CNA. „Un om cu 21 de ani de televiziune și radio, 8 cărți publicate și 7 premiere de teatru”

Foto: Radu Herjeu/ Facebook

Radu Herjeu, susținut de PSD pentru un nou mandat de reprezentant al Parlamentului în CNA, deplânge faptul că nu a primit aviz favorabil în acest for, acuzând faptul că a fost dat deoparte în beneficiul unui deputat de dreapta.

Pentru îndeplinirea promisiunilor electorale de depolitizare și profesionalizare a CNA-ului, majoritatea de dreapta din Comisiile reunite de mass media din Parlament a avut de ales între:

– un om cu 21 de ani de televiziune și radio, 6 ani de CNA (în care a propus 60% din toate amenzile date), 8 cărți publicate și 7 premiere de teatru, care n-a fost niciodată membru de partid sau angajat al vreunuia și

– un alt om, 16 ani politician (deputat) și fără nicio legătură cu audiovizualul.

Pun pariu că n-o să ghiciți pe cine a ales, a scris Herjeu pe Facebook.

Radu Herjeu a impiedicat in numeroase randuri acordarea de amenzi consistente posturilor Antena 3 si Romania TV.

Comisiile de cultura ale Parlamentului au dat luni, in ședința comună, în urma audierii, avize favorabile pentru patru din cei cinci candidați propuși ca membri titulari ai celor patru posturi vacante din Consiliul Național al Audiovizualului.

Candidații care au fost audiați:

 • Mircea Toma – membru titular (din partea Guvernului), avându-l ca supleant pe Dan Radu;
 • Valentin Jucan – membru titular (din partea Guvernului), avându-l ca supleant pe Rareș Niculescu;
 • Dorina Rusu – membru titular (susținută, pentru un nou mandat, de președintele Klaus Iohannis), având-o ca supleant pe Oana Mihalache;
 • Ionel Palar – membru titular (susținut de PNL), având ca membru supleant pe Valentina Postelnicu;
 • Radu Herjeu – membru titular (susținut de PSD), fără supleant.

Dintre candidatii propuși, toti au primit avize favorabile, cu majoritate de voturi, cu excepția lui Radu Herjeu, pentru care s-a înregistrat un singur vot „pentru”.

2 COMENTARII

 1. un “om” cu 21 de ani ÎN SLUJBA PSD, la televiziune și radio, 6 ani de CNA (în care a propus 60% din toate amenzile date), 8 cărți publicate și 7 premiere de teatru.
  Sluga PSD dată afară!
  La ce se aștepta? Asta e chiar depolitizare fată de ce a fost!

 2. Asta l-a amendat cel mai mult pe radu banciu!!..nenorocitul ăsta platit de ghiță si voiculescu făcea ploile pentru gadea si ciutacu!!..acum beleste banana..să traiasca din ce-a realizat în toți anii trecuți…adică din de-a furat de la intelopi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here