Igor Dodon, melodramatic: Ştiu că mulţi dintre voi au plâns. Liniştiţi-vă. Beţi 50 de grame – VIDEO

Sursa: Kremlin.ru

Președintele în exercițiu al R. Moldova și perdantul la alegerile din noiembrie curent, Igor Dodon, face turul localităților în care a strâns cele mai multe voturi la alegerile prezidențiale pentru a mulțumi pentru sprijin, transmite Agora.md.

Sâmbătă, Dodon a ajuns la  Vulcănești, Ceadîr Lunga, Taraclia și Comrat. Pe lângă criticarea Maiei Sandu, perdantul prezidenţialelor şi-a şi îndrumat susţinătorii cum să treacă peste înfrângere: „Liniștiți-vă, beți câte 50 de grame și mergeți mai departe”.

„Știu că nu e ușor. În suflet … .  Am vrut să spun că e cu litera H, dar nu e bine. Știu că mulți din voi au plâns. Chiar și acum am văzut lacrimi în ochii unora. Nici mie nu îmi este ușor din motiv toată mizeria a fost vărsată peste mine familia mea. Luați exemplu de la mine. Să trecem cu toții peste asta. E mai bine ca acum trei ani. Avem mai multe instrumente, ai multe oportunități Rusia este alături. Liniștiți-vă. Beți câte 50 grame. Strângeți în pumn forțele și mergeți mai departe”, li s-a adresat Igor Dodon oamenilor adunați într-o sală de ceremonii. 

Potrivit Agora.md, la majoritatea întrunirilor la care merge Igor Dodon nu sunt respectate măsurile anti-Covid: nu se poartă masca, iar distanțarea socială rămâne un vis. Republica Moldova înregistrează peste o mie de cazuri noi de coronavirus la fiecare 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here