Ilie Năstase și-ar fi bătut ultima soție, pe Ioana Năstase. Aceasta a sunat la 112, după care a povestit: „Și acum îmi tremură picioarele!„. Totul s-a întâmplat vineri seara, în casa din Complexul Stejarii, din nordul Bucureștiului. Ioana Năstase a sunat la 112, iar un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului și a scos-o pe femeie.

Nu voi da multe detalii, dar vă spun că mă bucur că am ieșit. Mulțumesc domnilor polițiști că au venit la timp. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui (n.r. Ilie Năstase). Am vrut să îl fac fericit. Primul lucru pe care l-am cerut a fost să cer apă. Nu vreau să îi fac rău.”, a spus  Ioana Năstase la Antena 3.

Soția lui Ilie Năstase a refuzat să depună plângere penală și a anunțat că va divorța. Dacă poliția se autosesizează, Ilie Năstase riscă să fie condamnat la închisoare cu executare, pentru că se află într-o perioadă de încercare de 2 ani, după condamnarea la nouă luni şi zece zile de închisoare în urma conducerii unui autovehicul sub influența alcoolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here