Consiliul Județean Teleorman a aprobat vineri demararea lucrărilor de refacere a unei șosele din județ, lucrarea urmând a fi realizată de o asociere condusă de compania Tel Drum, dezvăluie LiberInTeleorman.

Vineri, consilierii județeni din Teleorman au fost convocați în ședință extraordinară, în sistem de videoconferință. Având în vedere situația spitalelor din județ și dezastrul logistic pe care îl acuză toate cadrele medicale, reuniunea la distanță a consilierilor județeni n-a surprins pe nimeni în mod deosebit. Până când, la examinarea proiectelor de hotărâre puse pe masa dezbaterilor, reporterii publicației citate au regăsit proiectul privind aprobarea documentației tehnico-economice pentru obiectivul de investiții DJ 612 Botoroaga-Frăsinet. Cei care urmăresc contractele pe care Tel Drum SA le încheie cu autoritățile publice din județ știu că despre acest contract s-a mai discutat și cu 8 luni în urmă, când tot în Consiliul Județean Teleorman se discuta oportunitatea proiectului. Acum, în plină pandemie, s-a ajuns la concluzia că proiectul poate intra în faza de execuție tehnică și chiar de emitere a ordinului de începere a lucrărilor. Pentru nu mai puțin de 21,837.319,47 lei, mai scrie sursa citată.

Tronsonul de drum va fi modernizat de Asocierea Tel Drum-Road Project. Contractul de lucrări cu numărul 88 a fost încheiat pe data de 18.06.2019 între județul Teleorman, prin Consiliul Județean Teleorman, și Asocierea Tel Drum-Road Project. Potrivit proiectului de hotărâre al Consiliului Județean Teleorman, în această asociere, liderul este Tel Drum, iar Road Project este simplu asociat.

Textul integral poate fi citit aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here