Instanţa a decis ca filmarea cu Ciprian Marica să fie ştearsă de pe internet

Tribunalul Cluj a dispus înlăturarea din mediul online a filmării cu fotbalistul Ciprian Marica, în care acesta se afla la Grand Hotel Italia, împreună cu Ana Muntean, scrie Clujust.ro. Potrivit sursei citate, intanţa a recunoscut astfel dreptul la viaţă privată.

Site-ul ziardecluj.ro a publicat, în luna aprilie, o filmare din vara lui 2019, când Ciprian Marica fusese a fost surprins în flagrant, la hotel, cu Ana Muntean, soția unui fotbalist, prieten cu Marica, al cărui tată este Florin Muntean, fost șef la Transgaz.

La hotel, cei doi au fost surprinși chiar de soțul Anei Muntean. Discuţia aprinsă s-a derulat pe hol, cu Ciprian Marica „îmbrăcat” doar cu un prosop şi încercând să îl liniştească pe soţul înşelat.

Imaginile care au circulat in spatiul virtual au fost contestate in instanta de avocatii Anei Muntean, care in cele din urma a avut castig de cauza.

„Dispune, de urgenta si fara trecerea unui termen, inlaturarea provizorie din mediul online a articolelor si a postarilor in intregimea lor, precum si a comentariilor la acestea, in care apar detalii legate de viata privata/intima a reclamantei”, se arata intr-o decizie luata de Tribunalul Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here