Justin Bieber a anulat concerte din cauza unei paralizii care îi afectează jumătate din faţă

Sursa: Pixabay

Justin Bieber a postat vineri pe Instagram o scurtă înregistrare în care explică faptul că a contactat un virus „destul de grav” care i-a paralizat jumătate din faţă şi l-a determinat să-şi anuleze concertele de la Toronto şi Washington D.C. din cursul acestei săptămâni, transmite revista Variety, citată de Agerpres.ro.

Starul de origine canadiană a precizat că suferă de sindromul Ramsay Hunt, un sindrom provocat de o infecţie virală şi care afectează nervul facial, putând produce paralizie facială.

„Aşa cum puteţi vedea, acest ochi nu clipeşte, nu pot zâmbi decât cu jumătate de gură. Această nară nu se mişcă. Jumătate din faţa mea este paralizată. Pentru cei care se simt frustraţi că am anulat următoarele mele concerte, este evident că nu sunt în stare să le susţin. Este o chestiune destul de gravă, după cum puteţi vedea”, le-a transmis el fanilor.

„Voi reveni la normal. Va fi nevoie de timp şi nu ştim de cât timp va fi nevoie, dar va fi ok (…) Iar între timp, am să mă odihnesc”, a mai adăugat el.

Sindromul Ramsay Hunt (de asemenea, cunoscut sub numele de „Herpes zoster oticus”) este o infecţie cu virusul varicelozosterian, din familia virusurilor herpetice şi afectează nervul facial. Sindromul Ramsay Hunt este de obicei asociat cu o erupţie roşie şi vezicule în interiorul sau în jurul urechii şi timpanului şi, uneori, pe cerul gurii sau limbă. Aceasta este cauzată de reactivarea virusului herpes zoster care a provocat anterior varicela la pacient. În plus faţă de zona zoster, sindromul Ramsay Hunt poate provoca paralizie facială şi pierderea auzului în urechea afectată.

Etapa nord-americană a turneului lui Justin Bieber trebuia să includă două concerte la Madison Square Garden, printre altele, şi apoi urma să se încheie la 3 iulie cu un concert la Los Angeles, după care turneul continua cu concerte în Europa şi Africa de Sud, înainte de a ajunge până în Australia şi Noua Zeelandă la sfârşitul anului. Deocamdată nu este clar câte dintre concertele anunţate în turneu vor fi anulate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here