Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Educaţiei

Cu prilejul Zilei Educaţiei, preşedintele Klaus Iohannis a transmis miercuri că, în România Educată, rolul profesorului este unul esenţial, pe măsura responsabilităţii şi a importanţei sale în construirea unei naţiuni puternice. El a mulţumit tuturor cadrelor didactice care, prin dăruirea lor, călăuzesc copiii în fascinanta călătorie a cunoaşterii şi a precizat că o educaţie de calitate nu este posibilă fără dascăli bine pregătiţi şi motivaţi, relatează News.ro.

”La mulţi ani tuturor cadrelor didactice care, prin dăruirea lor, călăuzesc copiii în fascinanta călătorie a cunoaşterii. O educaţie de calitate nu este posibilă fără dascăli bine pregătiţi şi motivaţi”, spune preşedintele în mesaj.

Klaus Iohannis arată că, ”în România Educată, rolul profesorului este unul esenţial, pe măsura responsabilităţii şi a importanţei sale în construirea unei naţiuni puternice”.

”Vă mulţumesc pentru misiunea pe care v-aţi asumat-o! Meritaţi pe deplin recunoaşterea şi încrederea întregii societăţi!”, mai afirmă şeful statului.

Ligia Deca, mesaj de Ziua Educației

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here