Legendarul Frank Williams, creatorul echipei de Formula 1 care-i poartă numele, a încetat din viaţă

Britanicul Frank Williams, fondatorul echipei de Formula 1 care îi poartă numele, a încetat din viaţă, la vârsta de 79 de ani.

Anunţul a fost făcut de echipa Williams, duminică, pe site-ul său oficial, informează News.ro.

“Cu mare tristeţe echipa anunţă, în numele familiei Williams, decesul lui Sir Frank Williams, fondator şi fost director al Williams Racing, la vârsta de 79 de ani. După ce a fost internat vineri, Sir Frank a trecut în nefiinţă în linişte, în această dimineaţă, înconjurat de familia sa. Astăzi îi aducem un omagiu celui pe care l-am iubit şi care ne-a inspsirat. Frank ne va lipsi mult. Le cerem tuturor prietenilor şi colegilor să respecte dorinţa familiei Williams de a i se respecta intimitatea în această perioadă”, se arată pe site-ul echipei Williams.

Echipa de Formula 1 le-a cerut celor care vor să aducă un omagiu să facă donaţii în conturile Spinal Injuries Association. De asemenea, cei care doresc pot depune flori la intrarea în sediul echipei, din Grove, Oxfordshire.

Echipa înfiinţată de Frank Williams în anii ‘70 a câştigat 16 titluri mondiale în perioada 1980-1997 – nouă la constructori şi şapte la piloţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here