Dragnea susține din pușcărie guvernul Dăncilă. A transmis un mesaj aleșilor PSD

Liviu Dragnea este alături de Viorica Dăncilă la moțiune, chiar și din pușcărie. Fostul șef al PSD a transmis, prin intermediul fostului secretar-general al partidului, Codrin Ștefănescu, un mesaj prin care îi îndeamnă pe parlamentarii social-democrați să renunțe la supărările personale și să mobilizeze în spatele guvernului Dăncilă.

„Cred că mesajul lui Liviu Dragnea adresat parlamentarilor PSD a fost clar și fără alte interpretări: susțineți guvernul! Cu toate forțele! Indiferent de nemulțumirile personale! Avem această obligație în fața milioanelor de români care ne-au votat. Și nu putem să cedăm țara unor neaveniți care se pregătesc să distrugă tot ce am construit bun pentru oameni! Și sper că toată lumea să înțeleagă exact asta.” a scris pe Facebook Codrin Ștefănescu, unul dintre liderii PSD care s-a lăudat că a păstrat legătura cu Liviu Dragnea după încarcerarea acestuia.

Mai este o zi până la moțiunea de cenzură iar lupta pe voturi este mare. Doi parlamentari PSD, care plecaseră săptămâna trecută la Pro România, s-au întors la partidul condus de Viorica Dăncilă.

PNL este în continuare convins că moțiunea va trece și că guvernul Dăncilă va cădea. Președintele Klaus Iohannis a spus că un nou executiv ar urma să apară până la sfârșitul lunii și că liberalii trebuie să fie gata de guvernare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here