Doi deputați PSD au revenit în partid. „Joi voi fi alături de colegii mei”

Sursa: Facebook

Deputații clujeni Horia Nasra și Cornel Itu au revenit în PSD, scrie Actual de Cluj. Potrivit publicației, aceștia s-au înscris marți seară într-o organizație locală din județ.

Întoarcerea lui Nasra și Itu în rândul social-democraților s-ar produce astfel cu puțin timp înaintea votării moțiunii de cenzură și după ce, în prealabil, s-au aflat în conflict cu noul șef al PSD Cluj, jurnalistul Liviu Alexa.

Horia Nasra a și reacționat, miercuri dimineață, pe Facebook, arătând că „astăzi PSD are nevoie de toți parlamentarii săi, de toți cei care în 2016 au fost aleși de cetățeni sub sigla PSD”.

Postarea integrală a lui Horia Nasra:

Stimați clujeni, dragi colegi,

Astăzi m-am întors acasă, în PSD Cluj.
Partidul în care am crescut și în care mi-am petrecut tinerețea are nevoie de mine și este de datoria mea să fiu alături de colegii și prietenii mei.

Nu am semnat textul moțiunii și nu o voi vota, la fel și colegul meu, dl. Cornel Itu. Am fost, suntem și vom fi oameni de stânga și nu putem vota această elucubrație liberală!

Nu pot gira venirea la putere a liberalilor care își propun tăieri salariale, disponibilizări în masă în sectorul bugetar și înghețarea proiectelor de dezvoltare ale comunităților locale, finanțate prin PNDL sau FDI.

Cât privește moțiunea, nu calculul bilelor mă interesează, ci faptul că astăzi PSD are nevoie de toți parlamentarii săi, de toți cei care în 2016 au fost aleși de cetățeni sub sigla PSD!

Nefericita eroare, nominalizarea noii conduceri a PSD Cluj, poate fi îndreptată. Sunt convins că există sute de social-democrați cu vechime în organizație care pot reprezenta cu onoare clujenii și capitala Transilvaniei, nu un individ care jignește clujenii, românii, înjură jurnaliștii și amenință colegii și aleșii locali.

Sper ca în viitor cele două partide de stânga, PSD și Pro România să gândească un proiect politic comun, pentru că ambele formațiuni împărtășesc valori social-democrate.

Joi voi fi alături de colegii mei, deputații din Grupul parlamentar al Partidului Social Democrat și îmi voi relua activitatea politică în Cluj având în vedere campania electorală.

Context

Despre Liviu Alexa, Actual de Cluj subliniază că ar fi strânit deja nemulțumiri la vârful partidului, deși este un apropiat al lui Liviu Dragnea, iar Viorica Dăncilă e cea care l-a numit recent pe poziția pe care o ocupă. „A avut câteva zile la dispoziție în care n-a lucrat decât în detrimentul PSD. Individul acesta, Liviu Alexa, nu înțelege nimic din politică. A demonstrat în spațiul public că nu-l întrece nimeni la scuipat și înjurat, i-a amenințat pe primarii noștri în toate felurile, iar scandalul cu înjurăturile adresate jurnaliștilor clujeni este ceva care chiar nu are cum să fie reparat”, a relatat o sursă din cadrul PSD, pentru Actual de Cluj.

Citiți și: LIVE șocant cu șeful PSD Cluj: Boschetari, nesimțită, țărancă/ Nici copil nu sunteți în stare să faceți

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here