Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a anunțat, joi, că a decis să nu mai calce niciodată în studiourile postului Antena 3. El s-a plâns că postul lui Voiculescu i-a anulat participarea în emisiuni. Pleșoianu a atacat-o voalat și pe Viorica Dăncilă – pe care o numește ”o doamnă blondă” – pentru faptul că se mândrește cu aparițiile alături de Hans Klemm.

Vreau să precizez că, indiferent dacă se strâng sau nu semnăturile, pe mine categoric NU mă veți mai vedea NICIODATĂ în platourile unei televiziuni pentru care am ieșit în stradă și în care am crezut mulți ani, dar care a luat decizia de a anula participarea mea în emisiuni (începând cu dată de 23 iulie) și de a se face că pur și simplu NU exist.

Cel care ieșea în stradă pentru televiziune și care se revoltă PUBLIC împotriva ambasadorului Klemm, atunci când acesta aplaudă PUBLIC confiscarea de către ANAF a unor sedii, a fost pur și simplu INTERZIS acolo. În schimb, o puteți urmări nonstop pe o doamnă blondă, care e foarte fericită să pună pe propria pagină de Facebook poze cu același ambasador Klemm. În fine, treaba lor… Din acest moment, pentru mine subiectul este definitiv închis”, a scris Pleșoianu pe Facebook.

Aluzia lui Pleșoianu, referitoare la ”o doamnă blondă” este cât se poate de transparentă și se referă la Viorica Dăncilă care a participat joi la un eveniment organizat de ambasadorul SUA la București, Hans Klemm. Premierul a postat pe pagina de Facebook un mesaj și fotografii de la întâlnire

Am participat astăzi, la invitația Excelenței Sale Hans Klemm, ambasadorul SUA, la evenimentul intitulat “We stand together. Romania and the United States – 15 years in NATO”. La aproape 30 de ani de la căderea comunismului în România, jumătate din parcursul țării noastre este alături de NATO, cea mai puternică Alianță politico-militară din lume”, a scris Dăncilă pe pagina ei.

Mă bucur să fiu prim-ministrul unui stat care are o voce respectată și apreciată în formatele aliate de consultare. Aşa cum noi am beneficiat de măsuri pentru consolidarea NATO pe flancul estic, vom continua să fim un contribuitor activ şi responsabil la proiectarea acestor valori în vecinătatea Alianţei.

Astăzi, NATO rămâne principalul garant pentru apărarea colectivă a membrilor săi și pentru securitatea zonei transatlantice. Securitatea trebuie să fie cuvântul nostru de ordine atunci când răspundem amenințării care ni se adresează tuturor – și civilizației înseși – din partea grupurilor teroriste.

Condoleanțe familiilor victimelor căzute în urma actelor de terorism, acest flagel împotriva căruia nu vom înceta niciodată să luptăm”, a mai scris Dăncilă pe Facebook.

Pleșoianu candidează că independent la alegerile prezidențiale. El a fost promovat intens de Antena 3 în anii trecuți, fiind invitat aproape zilnic în emisiuni.

3 COMENTARII

  1. […] În urmă cu trei zile, Pleșoianu anunța că a decis să nu mai calce niciodată în studiourile postului Antena 3. El s-a plâns că postul lui Voiculescu i-a anulat participarea în emisiuni. Pleșoianu a atacat-o voalat și pe Viorica Dăncilă – pe care o numește ”o doamnă blondă” – pentru faptul că se mândrește cu aparițiile alături de Hans Klemm. Detalii aici. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here