Luare de ostatici la Onești: un bărbat a sechestrat și ucis doi muncitori într-o locuință. Poliția a deschis focul

breaking news

Potrivit Ziarul de Bacău, doi muncitori care lucrau la renovarea unui apartament din Onești, județul Bacău, au fost omorâți de fostul locatar, supărat că fusese evacuat de acolo prin decizie judecătorească. Bărbatul de 60 de ani a sunat la Poliție să anunțe că i-a sechestrat pe cei doi și că îi va ucide dacă nu se revine asupra sentinței de evacuare. Cei doi muncitori efectuau lucrări de reparații. Directorul medical al Spitalului municipal Onești a anunțat că unul dintre muncitori a ajuns la UPU cu multiple plăgi înjunghiate, a intrat în stop cardiorespirator și nu a mai putut fi salvat. Celălalt muncitor a fost și el resuscitat la locul incidentului, dar a decedat și el ulterior. Bărbatul acuzat de sechestrarea celor doi a ajuns și el la spital, cu multiple plăgi împușcate.

În cursul acestei zile, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au fost sesizați că un bărbat, de 60 ani, din Onești, ar fi reținut, împotriva voinței lor, într-un imobil din localitate, doi bărbați, care efectuau lucrări de reparații la un imobil ce i-a aparținut celui în cauză în trecut. La fața locului, s-au deplasat echipe de polițiști, inclusiv un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, pentru luarea măsurilor legale”, a anunțat luni seara IPJ Bacău.

Sursa foto: zdbc.ro

La scurt timp însă, bărbatul de 60 de ani i-a înjunghiat pe cei doi muncitori. Polițiștii au intervenit în forță, iar agresorul a fost împușcat în brațe și în picioare.

Au intervenit și medicii la fața locului însă nu i-au mai putut resuscita pe cei doi muncitori. Agresorul a fost transportat la spitalul din Onești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here