MAE român „nu recunoaşte şi consideră lipsite de legitimitate aşa-numitele «alegeri prezidenţiale» derulate pe teritoriul regiunii Tskhinvali/Osetia de Sud”

Foto: INQUAM/Sabin Cîrstoveanu

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) transmite că nu recunoaşte şi consideră „lipsite de legitimitate aşa-numitele «alegeri prezidenţiale» derulate pe teritoriul regiunii Tskhinvali/Osetia de Sud din Georgia”, transmite News.ro.

„Ministerul Afacerilor Externe nu recunoaşte şi consideră lipsite de legitimitate aşa-numitele «alegeri prezidenţiale» derulate pe teritoriul regiunii Tskhinvali/Osetia de Sud din Georgia, la 10 aprilie 2022”, arată MAE, duminică, într-un comunicat de presă.

Ministerul reafirmă poziţia principială a României privind sprijinul pentru soluţionarea pe cale paşnică a conflictelor prelungite din Georgia, cu respectarea suveranităţii şi integrităţii teritoriale a Georgiei, în cadrul graniţelor sale recunoscute internaţional.

O lună în Kiev: înmormântări, hoți legați de stâlpi. Un fotoreportaj The Economist, despre normalitatea șocantă a Ucrainei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here