Managerul de campanie al lui Trump, gafă memorabilă. Poza spectaculoasă care a fost ștearsă de pe Twitter

Managerul de campanie a lui Donald Trump a fost nevoit să șteargă de pe Twitter o fotografie dramatică cu avionul prezidențial Air Force One la Daytona 500, după ce utilizatorii au atras atenția că imaginea respectivă este din 2004. Poza, cu adevărat spectaculoasă, a fost făcută în timpul vizitei lui George W. Bush la cursa NASCAR, nu în timpul vizitei de duminică a lui Trump, scrie CNN.

Brad Parscale a pus pe Twitter fotografia din 2004 – în care apare avionul Air Force One decolând de pe Daytona International Speedway din Florida – cu mesajul: „Donald Trump a câștigat Daytona 500 înainte să înceapă cursa”.

Imaginea a strâns nu mai puțin de 6.700 de retweet-uri și 23.000 de like-uri înainte să fie ștearsă, trei ore mai târziu.

Poza a fost făcută de fotograful Jonathan Ferrey în data de 15 februarie 2004, după ce George W. Bush a vizitat circuitul de curse. Imaginea poate fi găsită și în arhiva Getty Images. 

„Cunosc o grămadă de colegi talentați care fotografiază evenimentul Daytona 500 anul acesta. Din nefericire, nu sunt acolo azi, însă aparent am câștigat cursa fotografiilor de la Daytona 500 înainte să înceapă cursa”, a spus Ferrey pentru CNN.

Embed from Getty Images

Preşedintele american Donald Trump a făcut un tur cu limuzina pe circuit, duminică, înaintea prestigioasei curse Daytona 500. El a venit cu Air Force One la Daytona Beach, avionul aterizând pe aeroportul aflat foarte aproape de circuit, relatează Reuters.

După ce a coborât din avion, Trump s-a urcat în limuzina prezidenţială, “The Beast”, şi s-a dus dus cu aceasta direct pe circuit, unde a coborât şi a dat startul cursei, cu cuvintele: “Domnilor, porniţi motoarele!”. Motoarele au pornit, iar apoi Trump s-a urcat din nou în limuzină împreună cu soţia sa Melania, pentru un tur pe circuit, în care maşina sa a fost urmată de cele de cursă. Unii fani au scandat: “Încă patru ani!”.

La scurt timp după start, cursa a fost amânată pentru luni din cauza vremii ploioase.

Anterior, au mai participat la astfel de evenimente preşedinţii Ronald Reagan, George H.W. Bush şi George W. Bush.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here