Marcel Ciolacu anunță că Gabriela Firea va fi candidata PSD la prezidențiale: E cel mai bun candidat la această atât de înaltă funcție. Reacția Gabrielei Firea

Inquam Photos / Ilona Andrei

Marcel Ciolacu a declarat, în premieră, miercuri, că PSD o propune pe Gabriela Firea pentru alegerile prezidențiale de peste 4 ani.

”E unul din punctele pe care le discutăm. Domnul Ponta mi-a răspuns: ”Eu mi-am anunțat candidatura la funcția de președinte al Pro România. Dacă vom face parte dintr-o alianță, este decizia alianței!”. În acest moment, cred că cel mai bun candidat din punctul de vedere al PSD la această atât de înaltă funcție este, de departe, Gabriela Firea. ”, a spus Marcel Ciolacu.

*Replica Gabrielei Firea

În replică la declarațiile lui Marcel Ciolacu, Gabriela Firea a declarat, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, că nu a fost întrebată de Ciolacu dacă vrea să candideze la funcția supremă în stat.

”Nu a făcut un anunț, ci a răspuns la o întrebare. Alegerile nu vor urma peste 4 zile, ci peste 4 ani și jumătate. Așa cum nu am fost întrebată când fostul președinte al PSD a făcut acel anunț, probabil în urma unor calcule politice, nu a existat nici acum o discuție în partid.

M-a onorat afirmația domnului Marcel Ciolacu. Nu putem vorbi despre candidaturi la alegerile prezidențiale, eu sunt fidelă bucureștenilor. Vă spun foarte sincer, cu mâna pe inimă, nu mi-am dorit niciodată funcții politice.

Am 4 ani și jumătate timp să mă gândesc, din poziția de la primărie. Eu nu am auzit să fie vreo discuție despre suspendarea președintelui.

Poate a fost o șarjă amicală între doi prieteni, doi foști colegi, domnul Ciolacu și domnul Ponta, care nu a vrut să rămână dator. Am văzut, apoi, o altă replică și de la domnul Ponta.”, a declarat Gabriela Firea.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here