Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Casa fostului primar Marian Vanghelie a fost spartă de hoți. Politicianul a povestit joi la Antena 3 că hoții au intrat în casă în toiul nopții, când toată familia lui dormea.

Au furat un tablou de Pătrașcu (Gheorghe Petrașcu – n.r.), ceasuri, butoni de-ai mei, bijuterii ale soției, au au furat tot ce-au prins. Cea mai mare problemă nu este valoarea (…) ci că au intrat la 3 jumate noaptea în casă, eu nu eram, dar erau copilul, soția, soacra. Mi se pare foarte periculos că s-au întâmplat lucrurile așa. Nu mă interesează obiectele, mă interesează să îi prind. Dacă se trezea copilul sau soția, cine știe ce se întâmpla. Nu aveam camere, am pus acum”, a povestit Vanghelie.

Casa fostului primar Marian Vanghelie, din zona Ghermanești,  a fost spartă de hoți. Incidentul a avut loc acum două săptămâni, informează și România TV.

Până acum, mai informează sursa citată, oamenii legii nu au reușit să îi identifice pe hoții care se pare că au lovit după ce au urmărit casa o vreme și au stabilit care este programul victimelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here