Meleșcanu, atac la Tăriceanu: Călin, trebuie să-ți asumi eșecul

Teodor Meleșcanu a lansat un atac tăios la adresa șefului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. Pe Facebook, fostul ministru de Externe îl acuză pe liderul partidului că este de vină pentru toate problemele prin care trece ALDE.

Călin, iată că în final, culegi ce ai semănat, vânt şi dezbinare. Orgoliul a fost mai important decât logică. M-ai dat afară şi cu asta ai dizolvat grupul parlamentar. Tu eşti responsabil pentru că ALDE nu are candidat, iar Mircea Diaconu rămâne fără reprezentanţi în secţiile de votare. Eşti liber să acţionezi cum doreşti, însă nu poţi alege consecinţele acţiunilor tale. Trebuie să-ţi asumi eşecul”, a scris Teodor Meleşcanu pe Facebook.

BEC a hotărât ieri că ALDE și Pro România nu mai sunt partide politice parlamentare, deoarece nu mai au un grup propriu în cel puțin o cameră a legislativului. Asta înseamnă mai puțini reprezentanți în secțiile de vot și că Mircea Diaconu va fi printre ultimii pe buletinul de vot.

Cealaltă țintă a lui Teodor Meleșcanu a fost Norica Nicolai, cea care coordonează campania electorală a lui Mircea Diaconu.

Norica, draga mea colegă de lupte politice de peste 20 de ani, nu din cauza mea este dezavantajat candidatul susţinut de ţine. Poate te pui de acord cu domnul Călin Popescu Tăriceanu să susţineţi acelaşi neadevăr”, a incheiat fostul ministru de Externe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here