Mihai Dobrovolschi, realizator și acționar la Radio Guerrilla, a reluat și susținut joi, într-un interviu cu premierul Florin Cîțu, tezele PSD și ale Regimului Dragnea privind Justiția. Dobrovolschi a susținut că România se întoarce la „stat polițienesc și cătușe”.

Justiția mi se pare o cauză pierdută. Mă uitam la Stelian Ion, să fii din nou concentrat doar pe securitate, cum să se folosească din nou probele de servicii, cum să ajutăm procurorii, eu cred că nu mai ieșim din asta, din stat polițienesc și cătușe, nu mai ieșim”, i-a spus Dobrovolschi lui Florin Cîțu.

Întrebările jurnaliștilor s-au dus în acea direcție, obiectivul, prioritar este se scăpam de MCV”, a replicat premierul.

Stelian Ion spune că prioritar este să scape de Secția Specială, care este foarte controversată. Am înțeles că rămânem în ideea că pesedistii sunt răi și procurorii sunt buni, dar sunt niște probleme și trebuie…”, a dat indicații Dobrovolschi.

Unele lucruri sunt fapte, pesedistii sunt răi, de la asta pornim. Este vorba despre a respectat recomandările Comisiei de la Veneția, recomandările Comisiei Europene și de a scăpa de MCV. Asta trebuie să facem, fiecare măsură în parte își are motivațiile ei”, a răspuns premierul.

Dobrovolschi este acționar la Radio Guerrilla alături de Liviu Mihaiu, care a fost implicat în dosarul DNA al fostului președinte al Camerei Deputaților, Bogdan Olteanu. Olteanu este acum la pușcărie, fiind condamnat la 5 ani de închisoare pentru trafic de influentă. Olteanu a primit un milion de euro de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, pentru a facilita numirea în fruntea Rezervației Deltei Dunării a lui Liviu Mihaiu. Vîntu avea mai multe afaceri în zonă.

1 COMENTARIU

  1. Acest surogat de om,un căcat împrăștiat ne dă lecții de justiție!..cum poate vorbi un troglodit de justiție când el însăși a încălcat legile țării,…să-i aducem aminte de fetițe, prafuri pentru mama mare,beții crunte, neplătitor de tva ,…plange dupa Dragnea și mafia psd-ista, cat de jos poate ajunge o asemenea creatură…ai sictir..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here