Secretarul general al PSD Mihai Fifor a declarat că Guvernul va cere votul de încredere al Legislativului, săptămâna viitoare, însă dacă nu îl va primi, Executivul va veni cu o altă variantă „până convingem Parlamentul că țara trebuie totuși să fie guvernată”.

Vom merge săptămâna viitoare în Parlament să cerem votul pentru guvern. E prea mult spus un «vot de încredere pentru guvern». Este un vot de calibrare si validare pentru o nouă variantă a Cabinetului. Dacă nu trece, venim cu altă variantă până convingem Parlamentul că țara trebuie totuși să fie guvernată!”, a scris Mihai Fifor, marți, pe Facebook.

Social-democratul a adăugat că votul în Parlament va fi unul favorabil, iar dovada este incapacitatea opoziției să adune o majoritate și să vină cu o alternativă de guvernare.

Dar vă spun că votul va fi favorabil! Dovada e chiar incapacitatea cronica a partidelor din opoziție de a strânge o majoritate și de a propune o alternativă coerenta la actuala guvernare. Iar dacă majoritatea nu este la ei, înseamnă că tot asediul acesta de mai bine de trei ani asupra guvernării PSD nu este decat ipocrizie și politicianism de duzină!”, a explicat Fifor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here