Mircea Diaconu iese din politică, dacă nu va fi ales președinte

Candidatul independent pentru alegerile prezidenţiale Mircea Diaconu, susţinut de către ALDE, Pro România şi Partidul Neoliberal, a declarat sâmbătă, la Piatra-Neamţ, că nu vizează o carieră politică şi nu se va înscrie în niciun partid dacă nu va câştiga alegerile prezidenţiale.

Mircea Diaconu a precizat că şi-a încheiat cariera politică odată cu demisia din PNL şi alegerea sa ca europarlamentar independent în 2014.

„În punctul acela s-a modificat totul în sensul că statutul meu, contractul meu public prin validarea mandatului din 2014, prin vot, este de independent. Însă lucrând în cadrul politic pentru că în Parlamentul European am avut statutul de independent în cadrul grupului politic liberal. Ştiu să trăiesc în lumea politică sau cu ea, ca independent. Aşa rămâne statutul meu, de independent. Nu am să intru în niciun partid, cât voi trăi. Voi continua să fiu o voce câtă vreme o să întrebe cineva”, a declarat Mircea Diaconu potrivit Agerpres.

Potrivit celui mai recent sondaj făcut de IMAS, Mircea Diaconu este pe locul 2 în preferințele românilor, după Klaus Iohannis, cu care s-ar întâlni în al doilea tur al alegerilor prezidențiale.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here