IMAS: Iohannis pe locul 1, Barna pe locul 4. Surpriză mare pentru turul II

Klaus Iohannis presedintele Romaniei sustine un discurs in cadrul Adunarii Regionale a filialelor PNL din zona de Vest, la sala Constantin Jude din Timisoara, Timis, Duminica 13 Octombrie 2019, Cornel Putan

Dacă alegerile parlamentare ar avea loc duminica viitoare, Klaus Iohannis ar fi preferat de 45,7% dintre români care ar merge la urne, potrivit unui sondaj făcut de IMAS la comanda Europa FM.

Actualul președinte s-ar confrunta în turul II cu Mircea Diaconu, candidatul susținut de ALDE și ProRomânia, care ar fi votat de 16,7% dintre alegături.

Pe locul 3, cu 15,1% din voturi, s-a clasa Viorica Dăncilă, șefa PSD. Iar Dan Barna, prezidențiabilul USR-PLUS, ar stânge doar 12,6% din sufragii, suficiente doar pentru o clasare pe locul 4, departe de ambițiile lui. Theodor Paleologu ar fi abia pe locul 5, cu 6,9% din voturi.

Sondajul IMAS, la comanda Europa FM, a fost realizat în perioada 8-28 octombrie 2019 pe un eșantion de 1010 persoane cu vârste de peste 18 ani. Marja de eroare +/- 3,1%. S-a folosit metoda CATI .

Reamintim că Dan Barna l-a acuzat pe Theodor Paleologu o împinge pe Viorica Dăncilă în turul II, prin faptul că îl atacă.

3 COMENTARII

  1. Barfna si-a facut-o singur, cu mana lui. De ce a mai votat caderea guvernului ciumei rosii daca apoi a refuzat si sa intre la guvernare siu sa sustina guvernul OOrban. Degeaba s-a sucit acum cateva zile, este prea tarziu. Omul asta nu vrea sa priceapa (ca si dancila) ca e prea mare palaria ptr capul lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here