Mitropolitul Clujului, ÎPS Andrei, infectat cu COVID

Mitropolitul Clujului, ÎPS Andrei, este infectat cu COVID și se află internat în spital, starea sa de sănătate fiind bună, conform Ziardecluj.ro.

ÎPS Andrei, care a declarat că a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, este internat la Spitalul de Pneumologie din Cluj-Napoca, care este spital COVID.

Mitropolitul Clujului le-a spus jurnaliștilor că se simte bine şi a ţinut să transmită oamenilor un mesaj de liniştire şi încurajare. 

Eu sunt foarte bine și puternic datorită lui Dumnezeu. Medicii spun că nu am niciun fel de probleme. Transmit pe această cale un mesaj de pace și de liniște, rugându-i pe toți să aibă grijă de ei și de familiile lor”, a declarat ÎPS Andrei. 

În vârstă de 71 de ani, ÎPS Andrei este Mitropolitul Clujului din 2011. IPS Andrei este recunoscut şi pentru activitatea derulată în plan administrativ-bisericesc, dar şi în domeniul didactic, fiind cel care a întemeiat Seminarul Teologic Ortodox Liceal „Mitropolit Simion Ştefan” din Alba Iulia, şi a fost printre fondatorii Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here