Mobilizare pentru ziua votului pe moțiune: „ADIO Vioricăi”/”Va fi, probabil, ultimul nostru protest”

Un protest la Palatul Parlamentului, în ziua în care aleșii vor supune la vot moțiunea de cenzură depusă de opoziție împotriva Guvernului Dăncilă, a fost anunțat pe pagina de Facebook Luptăm pentru România.

Potrivit inițiatorilor, acesta ar putea fi ultimul protest organizat având în vedere că că „sunt şanse de 100% ca moţiunea să treacă şi Guvernul să cadă”.

Postarea integrală de pe pagina de Facebook Luptăm pentru România:

Joi, 10 OCTOMBRIE, începând cu ora 12:00, ne vedem la Palatul Parlamentului, intrarea dinspre Parcul Izvor.

Urmează ca moţiunea de cenzură să fie votată. Sunt şanse de 100% ca moţiunea să treacă şi Guvernul să cadă. Va fi, probabil, ultimul nostru protest. Haideţi să o facem la fel de frumos precum am început în noaptea de 31 ianuarie 2017 şi 1 februarie 2017, când au avut loc primele proteste, odată cu adoptarea OUG13.

După ce se va termina votul şi vom afla că moţiunea a trecut, vom pleca în marş spre Guvern, pentru a-i spune ADIO Vioricăi şi echipei sale de incompetenţi, care, împreună, au format cel mai prost şi incompetent Guvern din ultimii 30 de ani.

5 COMENTARII

  1. Mare greșeală…PSD trebuia lăsat să-și termine mandatul și să-și rupă gîtul definitiv încercînd să construiască un buget pe 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here