Monica Macovei, despre accidentul rutier în care a fost implicată: Nu am pierdut controlul mașinii nici o secundă

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Fostul ministrul al Justiției Monica Macovei a explicat sâmbătă, la câteva ore după accidentul de la Mangalia în urma căruia un motociclist a fost grav rănit, ce s-a întâmplat de fapt.

Mulțumesc tuturor celor care v-ați gândit la mine. Astăzi am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de șoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea și nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin în aripa stângă a mașinii, moment în care airbags s-au declanșat, cauciucul din stânga față s-a spart. Nu am pierdut controlul mașinii nici o secundă. Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga față, mașina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetație. Sper ca motociclistul să își revină, de câteva ore încerc să obțin informații despre starea lui”, a scris Monica Macovei pe Facebook.

Motociclistul rănit în accidentul produs la ieșirea din Mangalia, de Monica Macovei a fost dus în stare gravă la spital.

Sursele citate de Ziare.com spun că ar fi vorba despre un fost angajat al MAI, în prezent pensionar. Nu au oferit mai multe detalii referitoare la identitatea acestora.

Accidentul s-a produs duminică, în jurul orei 13.05, pe DN 39, între municipiul Mangalia și localitatea 2 Mai.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de o femeie, de 63 de ani, și o motocicletă, condusă de un bărbat, de 56 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, a transmis IPJ Constanța.

Pe de altă parte, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța a transmis că în urma impactului s-a produs un incendiu, în care motocicleta a ars, iar motociclistul, „conștient și cu politraumatisme, a fost transportat la spital de echipajul Serviciului de Ambulanță Județean”.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here