Numărul cazurilor de Covid, înregistrate la nivel mondial, tinde spre 170 milioane, iar cel al deceselor se apropie de 4 milioane. În România, numărul infecţiilor a depăşit 1.000.000, iar al deceselor tinde spre 30.000.

0
Articolul precedent Mutațiile Sars-CoV-2 sparg barierele cunoscute și tind să devină mai letale, nu doar să se răspândească mai ușor.
Dan Turturică este redactorul-șef al publicației online www.universul.net. Cu o experiență de trei decenii în presa scrisă și audiovizuală, a debutat în 1990 la săptămânalul „Expres”. A condus timp de aproape opt ani redacția cotidianului „România liberă”, iar între anii 2000-2004 a fost redactor-șef al ziarului „Evenimentul zilei”. Tot din poziția de redactor-șef a condus și redacția săptămânalului „Prezent”. În perioada 1995-1997, Dan Turturică a fost corespondent special al ziarului „Ziua” din SUA. În acest timp a urmat și Masterul în Comunicare de Masă al Universității din California. Experiența în presa scrisă este completată de cea în audiovizual și online. A fost producător și prezentator al emisiunii „Reporter incognito” (Prima TV) și a moderat talk-show-urile „Prim Plan” (TVR) și „Arena Media” (Realitatea TV). În perioada 2015-2019 a fost redactor-șef al site-ului www.digi24.ro. Facebook - https://www.facebook.com/dan.turturica?ref=br_rs, https://www.facebook.com/DCTurturica/; Twitter - https://twitter.com/danturturica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here