Cevher Toktaş, fotbalist la echipa Bursa Yildirim Spor, a mărturisit că şi-a sufocat până la moarte băieţelul de 5 ani. Mărturia sa este șocantă: ”pur şi simplu nu-l iubeam.” El îl dusese pe copil la spital cu simptome de coronavirus.

Pe 23 aprilie, micuţul Kasim a fost dus la spital de tatăl său cu febră mare şi probleme de respiraţie, cei doi fiind internaţi de teama contractării coronavirusului. La două ore de la internarea în spital, Kasim s-a stins din viaţă.

Însă, după câteva zile, Cevher Toktaş s-a predat la poliţie şi a dezvăluit ce s-a întâmplat în spital.

„I-am pus o pernă peste faţă şi am apăsat 15 minute fără să mă opresc. Fiul meu a rezistat un timp. Dar când a încetat să se mişte, am chemat medicii, care nu au bănuit nimic„, a mărturisit Toktaş.

Toktaş spune că nu a recurs la acest gest deoarece se temea de coronavirus, ci pentru că pur şi simplu nu-şi iubea copilul. „Niciodată nu l-am iubit, de când s-a născut. Nu ştiu de ce. Singurul motiv pentru care l-am omorât este acest, pur şi simplu nu-l iubeam şi nu l-am vrut. Nu am nicio problemă psihică”, le-a spus fotalistul de 32 de ani poliţiştilor.

Cevher Toktaş riscă închisoarea pe viaţă, iar trupul micuţului Kasim va fi exhumat pentru autopsie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here