Nelu Ploieșteanu, infectat cu COVID, în stare critică, la Spitalul Floreasca

Cântărețul Ion Dumitrache, alias Nelu Ploieșteanu, în vârstă de70 de ani, se află în continuare internat, în stare critică, la Secția ATI Toxicologie de la Spitalul Floreasca, după ce artistul s-a infectat cu noul coronavirus, scrie Newsweek.ro.

Starea artistului este deosebit de delicată. Saturația de oxigen a ajuns la doar 50%, iar plămânii i-au fost afectați în proporție de 70%.
Nelu Ploieșteanu se află în continuare internat, în stare critică, la Secția ATI Toxicologie de la Spitalul Floreasca, după ce artistul s-a infectat cu SARS-CoV-2.

Nelu Ploieșteanu, se află internat la Terapie Intensivă încă de săptămâna trecută. Artistul s-a prezentat în primă fază la spital pe data de 11 martie, însă a refuzat să se interneze.

Din păcate, până la această oră, starea artistului nu s-a îmbunătățit deloc, deși acesta este intubat și beneficiază de tratament și de toată atenția medicilor. Prognosticul acestora este însă rezervat. „Am vorbit aum două ore cu doamna doctor  Grințescu, șefa de la ATI Floreasca. El a fost internat însă la ATI Toxicologie, pentru că dincolo era mare aglomerație. Situația este însă staționară. Rămâne în registul grav. Nu s-a înregistrat nici o îmbunătățire. Rămâne intubat, pentru că alte metode mai blânde nu au avut efect în cazul lui, cu sedarea aferentă. Marele necaz al maestrului este că el avea deteriorate mai multe organe din corp, din cauza unor boli ce s-au adunat înainte de infecția cu Covid. Are fibroză pulmonară. Prognosticurile nu sunt dătătoare de speranță. Se așteaptă un miracol”, a declarat Florin Condurățeanu, potrivit click.ro

1 COMENTARIU

  1. Si care e problema?..Dar când canta pentru parai în pandemie nu l-ați dat pe hârtie…acum sa vina interlopii să-l pupe în cur…adică miliția și many vela…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here