Sursa foto: Giurgiu News

Șeful organizației județene a PSD Giurgiu, Niculae Bădălău și șeful CJ Giurgiu, Marian Mina, au fost fotografiați, în plină pandemie de coronavirus, la o ședință de partid în care nu s-au respectat măsurile anti-COVID.

Ședința PSD Giurgiu, în care a fost anunțat candidatul formațiunii la Primăria Giurgiu, Marian Măroiu, ex-liberal migrat la social-democrați, a fost organizată fără nici un fel de distanțare socială sau de purtare a măștii, deși era în spațiu închis, scrie Giurgiu News

Bădălău, împreună cu șeful CJ Giurgiu, Marian Mina, și candidatul PSD la Primăria Giurgiu, Marian Măroiu Sursa: Giurgiu News

La ședința organizată în incinta Teatrului „Tudor Vianu” au participat, fără măști, între alții, și Costel Cărănpăceanu, primarul din Ghimpați, Marian Măroiu, ex-liberal devenit candidatul PSD la Primăria Giurgiu, șeful CJ Giurgiu, Marian Mina, și șeful PSD Giurgiu, Niculae Bădălău. 

Ședința a avut loc săptămâna trecută, înainte ca Mina, șeful CJ, să stea în izolare doar cinci zile, după un contact cu o persoană confirmată cu coronavirus. 

La acea ședință, Mina a declarat, între altele, că România este „un stat eșuat” și că liberalii n-ar fi trebuit să pună sub carantină localitatea Cartojani. 

Noi considerăm că situaţia este scăpată total de sub control. Guvernul Orban a dus România pe fundul prăpastiei, criza de coronavirus ne-a făcut, din păcate pentru noi, să fim ciumaţii Europei. Sunt foarte multe ţări care nu ne mai primesc, numărul infecţiilor bubuie de la o zi la alta, instituţiile statului, din păcate, au devenit adevărate focare de răspândire a virusului. Cei din Guvern una spun la televizor şi ne învaţă pe noi, alta fac (…) Nu ne mirăm de haosul care se află în ţară atâta timp cât toată populaţia României îl vede pe Orban la şpriţ în clădirea Guvernului, iar pe domnul preşedinte Iohannis fără mască la diferite întâlniri (…) Din păcate, România a devenit un haos general sub guvernarea lor şi consider că suntem un stat, în momentul de faţă, eşuat”, spunea Mina, citat de G4Media. 

Pesediști înaintea ședintei. FOTO: Giurgiu News

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here