Nicușor Dan neagă că a înființat un partid. Ce spune despre Uniunea Forțelor Locale

Nicusor Dan
Foto: George Calin/Inquam Photos

Nicușor Dan neagă că ar fi înființat anul trecut un partid, precizând că Uniunea Forțelor Locale (UFL) a fost constituit de trei dintre apropiații săi.

Nicușor Dan a adăugat însă că a propus introducerea UFL într-o alianță extinsă cu USR-PLUS.

„Informația apărută astăzi nu are de-a face cu situația politică pe care o știm cu toții. Sunt un candidat independent la Primăria Capitalei care cere sprijinul partidelor de opoziție pentru susținerea candidaturii sale și care a obținut deja sprijinul USR”, a declarat Nicușor Dan pentru Mediafax.

„Uniunea Forțelor Locale este un partid politic constituit în urmă cu un an de trei persoane care îmi sunt apropiate și care s-au arătat dispuse să colaborăm în ipoteza în care acest vehicul îmi este necesar”, a subliniat Nicușor Dan.

El a atras atenția că nu va intra în niciunul dintre partidele alianței, în cazul în care USR-PLUS se va extinde, însă „pot să-mi alătur numele alianței pe buletinul de vot”.

În ultimele 24 de ore, în spațiul public de la noi a circulat zvonul că Nicușor Dan ar fi înființat UFL. Partidul a fost înființat în iulie 2019 de către Nicoleta Teodorescu, Elena Enescu și Alina Dimache, conform registrului partidelor politice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here