Nicuşor Dan, reacție după ce a fost filmat traversând strada prin loc nepermis, cu fiica sa în braţe

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a reacţionat, miercuri, după ce sindicatul Poliţiştilor Europol a publicat imagini cu el traversând strada prin loc nepermis cu fetiţa în braţe. „Faptul că există oameni care mă filmează în viaţă privată şi că un sindicat al poliţiştilor n-are altă treabă decât să promoveze filmarea cu mine înseamnă că am deranjat anumite grupuri de interese”, scrie edilul, potrivit News.ro.

Într-o postare pe Facebook, Nicuşor Dan admite că gestul său de a taversa strada ărin loc nepermis şicu copilul în braţe nu este scuzabil.
„Zilele trecute am făcut o greşeală, traversând strada printr-un loc nepermis, cu fetiţa în braţe. Chiar dacă m-am asigurat, gestul nu e scuzabil.  Totuşi, faptul că există oameni care mă filmează în viaţă privată şi că un sindicat al poliţiştilor n-are altă treabă decât să promoveze filmarea cu mine înseamnă că am deranjat anumite grupuri de interese”, a scris Nicuşor Dan, miercuri după amiază.
În doar câteva minute, postarea edilului a adunat numeroase comentarii.
„Aţi pus în pericol viaţa fiicei dvs, ei trebuie să vă cereţi scuze nu nouă”, a scris o internaută.
Sindicatul Europol a publicat, marţi seară, imagini cu primarul general Nicuşor Dan care trece strada prin loc nepermis, fiind însoţit de fiica sa. Sindicaliştii afirmă că primarul dă un exemplu negativ copilului, încurajând încălcarea legii.â

viewscnt

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here