Noii miniștri, numiți „majorete” și „bocitoare” de Viorica Dăncilă

Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, participa la un eveniment electoral unde sunt prezenti membrii ai conducerii centrale a PSD, alaturi de mii de simpatizanti, organizat la compexul Senator din Timisoara, Timis, Vineri 1 Noiembrie 2019, Cornel Putan

După o zi în care noii miniștri ai guvernului Orban au anunțat dezastru după dezastru în instituțiile conduse până luni de pesediști, Viorica Dăncilă a ieșit la contraatac, ca să-și apere „moștenirea”. Într-o conferință de presă de la sediul PSD, șefa social-democraților a spus că noul guvern este doar echipa de majorete a lui Klaus Iohannis.

„Acesta este, dragi români, noul guvern al României – echipa de majorete a lui Klaus Iohannis, oameni puși acolo ca să răspundă la comenzi și să-i mai asigure un mandat. Acești oameni s-au trezit peste noapte miniștri și în afară de tăieri, deființări și concedieri nu știu să facă nimic”, a spus Viorica Dăncilă, potrivit Antena 3.

Apoi, invitată în platoul Antena 3, prezidențiabila PSD a acuzat executivul că doar se plânge și că nu vine cu soluții.

„Nici nu au preluat bine toate ministerele şi au vorbit despre ‘greaua moştenire’. Dacă vă uitaţi acum, parcă este un guvern de bocitoare. La fiecare minister vorbesc doar de ‘greaua moştenire’, asta pentru a arăta că de fapt nu au niciun program legat de domeniul respectiv. Bun, ‘greaua moştenire’. Ce vrei să faci tu în continuare, ca să reglezi lucrurile, ca să iei măsuri pentru români? Dar nu vedem absolut nimic. Vedem că este un haos total şi singurul lucru pe care îl repetă este ‘greaua moştenire’, nu sunt bani, ce facem”, a declarat Viorica Dăncilă, citată de Agerpres.

Aproape toți noii miniștri au anunțat că au descoperit adevărate dezastre lăsate în urmă de predecesorii lor. De exemplu, la Sănătate și Lucrări Publice au fost găsite găuri uriașe în bugete, iar noua șefă de la Muncă a aflat că trebuie să evacueze sediul instituției în doar 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here