„Nu a venit Crăciunul, dar ne pregătim”. Primarul din Arad anunță că a cumpărat brad

  Primarul municipiului Arad, Călin Bibarţ, cumpără brad de Crăciun şi analizează mai multe modele, în condiţiile în care oraşul este, până vineri, sub cod galben de caniculă, cu temperaturi care ajung la 37 de grade. ”Nu, n-a venit Crăciunul, dar ne pregătim”, anunţă primarul, citat de News.ro.

  ”Nu, n-a venit Crăciunul, dar ne pregătim! Nu mai tăiem pădurea şi… evităm eternele discuţii”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Călin Bibarţ, alături de mai multe fotografii în care apare alături de brazi de Crăciun împodobiţi.

  Primarul a explicit că va achiziţona un brad artificial.

  ”Am decis achiziţionarea unui brad artificial. Unul frumos, de durată, din elemente demontabile, îmbodobit din belşug cu mii de luminiţe cu leduri şi alte ornamente, cu o înălţime de 20 de metri şi o bază de 7 m, căruia îi este acordată o garanţie de 10 ani! Acum doar probăm modelul la scară redusă…Aşteptăm opinii”, a mai scris primarul pe Facebook.

  Aradul este, până vineri, sub cod galben de caniculă, cu temperaturi care ajung la 37 de grade.

  Gheorghiţă: Fără a creşte rata vaccinării, va fi foarte greu să evităm o creştere a numărului de cazuri. Discuţia asupra valului patru nu este dacă vine, ci când vine

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here