O familie de români a ținut în captivitate un pensionar italian zece ani. I-au luat 100.000 de euro din pensie

O familie de români este acuzată ca a ținut în captivitate un pensionar italian timp de zece ani și i-ar fi cheltuit peste 100.000 din pensie, dezvăluie gazetaromaneasca.com.

O familie de români este acuzată că ar fi profitat de un bătrân pensionar din Mirandola, provincia Modena, ocupându-i casa și beneficiind de pensia pe care o primea. Procurorii spun că cei doi ar fi plătit datorii de peste 100.000 de euro din banii bătrânului.

Zece ani a stat pensionarul în „ghearele” unei familii de români care nu numai că a luat în stăpânire toate bunurile acestuia, ci l-a și forțat să trăiască închis într-o singură cameră și să-și facă propriile nevoi în interiorul ei, fără să aibă vreodată acces la baie. Bărbatul, pensionar, în vârstă de peste şaizeci de ani, nu putea mânca decât resturile familiei „gazdă” şi dacă se răzvrătea era lovit cu pumnii şi cu picioarele, notează și ilrestodelcarlino.it

Românii sunt cercetați pentru rele tratamente și acuzați că au torturat victima timp de peste zece ani. Totodată i-au jefuit toate bunurile, profitând de fragilitatea acesteia.

Bătrânul o cunoscuse pe româncă în timp ce, în urmă cu peste zece ani, își căuta un îngrijitor pentru părinții săi. Femeia a reușit să-i capete încrederea italianului, până când a intrat în casa lui cu toată familia: soț și copii inclusiv.

Din acel moment a început coșmarul pentru bătrânul rezident din Mirandola.

Potrivit cercetărilor, după analiza tuturor documentelor bancare, rezultă că cei doi soți nu numai că și-au însușit pensia victimei dar au făcut și împrumuturi la diverse firme financiare, de peste o sută de mii de euro.

Acum, românii sunt judecați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here