O femeie a fost ucisă și înghițită întreagă de un piton

O femeie, din provincia Jambi, din Indonezia, a fost ucisă și înghițită întreagă de un piton, potrivit presei locale, scrie BBC.

Jahrah, o exploatatoare de cauciuc, despre care se spune că avea 50 de ani, s-a dus la muncă, la o plantație de cauciuc, duminică dimineața.

Femeia a fost dată dispărută după ce nu s-a mai întors acasă în acea noapte, iar echipe de căutare au fost trimise să o găsească. O zi mai târziu, sătenii au găsit un piton cu stomacul foarte mare.

Localnicii au ucis mai târziu șarpele și au găsit cadavrul femeii înăuntru.

„Victima a fost găsită în stomacul șarpelui”, a declarat șeful poliției din Betara Jambi, AKP S Harefa, potrivit presei locale, adăugând că trupul ei părea să fie în mare parte intact atunci când a fost găsit.

El a spus că soțul victimei a găsit duminică seara câteva dintre hainele și uneltele pe care femeia le folosea la plantația de cauciuc, ceea ce l-a determinat să cheme o echipă de căutare.

După ce șarpele – care avea o lungime de cel puțin 5 m (16 ft) – a fost descoperit, luni, sătenii l-au prins și l-au ucis pentru a verifica identitatea victimei.

„După ce au tăiat burta, au descoperit că înăuntru era Jahrah”, a declarat domnul Harefa pentru CNN Indonezia.

Deși astfel de incidente sunt rare, aceasta nu este prima dată când cineva în Indonezia este ucis și mâncat de un piton. Două decese similare au fost raportate în țară între 2017 și 2018.

Pitonii își înghit victimele întregi. Fălcile lor sunt conectate prin ligamente foarte flexibile, astfel încât să se poată întinde în jurul unor prăzi mari.

Un expert a declarat pentru BBC că pitonii mănâncă de obicei șobolani și alte animale, „dar odată ce ajung la o anumită dimensiune, aproape că nici nu se mai deranjează cu șobolanii, deoarece caloriile pe care le obțin nu merită efortul”.

„În esență, ei pot ajunge la fel de mari pe cât este prada lor”, a spus Mary-Ruth Low, un oficial în cadrul rezervațiilor din Singapore.

Astfel, prăzile pitonilor pot include animale mari, precum porcii sau chiar vacile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here