O gaură neagră în buzunarul românilor. Armand atrage atenția: „www.portaleromania.ro, cel mai scump website nefuncţional din lume plătit de cetăţenii României”

Europarlamentarul USR Cotilde Armand afirmă că www.portaleromania.ro este „cel mai scump website nefuncțional din lume”, fiind plătit de contribuabilii din România cu 12 milioane de euro.

Clotilde Armand susţine că este vorba despre o „mare fraudă digitală” şi cere ministrului Transporturilor, Lucian Bode, să verifice proiectul şi să sesizeze autorităţile cu privire la frauda din bani publici.

„www.portaleromania.ro – cel mai scump website nefuncţional din lume plătit de cetăţenii României. 12 milioane de euro a costat această mare fraudă digitală. Iar acest portal nefuncţional continuă să înghită bani publici pentru mentenanță. În ultimii 5 ani, aproape 800.000 lei s-au cheltuit pe mentenanţa acestuia”, a scris pe Facebook Clotilde Armand.

Potrivit acesteia, portalul ar fi trebuit să ofere informaţii despre toate unităţile administrativ-teritoriale din România (3.188 de localităţi) sau despre stadiul unor proiecte legislative.

„Rezultatul? Eroare. Îl rog pe domnul ministru Lucian Bode să ne spună ce se mai întâmplă cu acest website inutil şi să sesizeze autorităţile statului pentru imensa fraudă din banii publici”, a mai scris europarlamentarul.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here