O misterioasă masă romantică, abandonată în pădurile din Lake District, Marea Britanie

Un misterios aranjament pentru un ceai de după-amiază, abandonat în sălbăticie, a fost găsit în mijlocul pădurii Lake District, din Marea Britanie, informează BBC. Lake District este un parc național situat în Cumbria, nord-vestul Angliei, în imediata apropriere de granița cu Scoția. Este o destinație turistică populară cunoscută prin asocierea cu William Wordsworth și Poeții lacului. 

Fotograful Ashley Cooper povestește că atunci când a găsit pentru prima dată masa și scaunele, la aproximativ 91 de metri de o potecă, a crezut că este o instalație de artă.

Dar, la o inspecție mai atentă, a crezut că mâncarea pe jumătate consumată și paharele de fizz au fost abandonate de un cuplu care a sărbătorit acolo.

Cooper a spus că masa, găsită deasupra lacului Blea Tarn, a fost probabil lăsată „de cineva din generația Instagram”.

Zona în care ceaiul de după-amiază a fost găsit, luni, între lacurile Great Langdale și Little Langdale, este considerată una dintre cele mai spectaculoase dintre numeroasele atracții turistice din Lakeland.

„Nu s-a putut curăța”

Ashley Cooper, un fotograf al schimbărilor climatice din Ambleside, a spus că se plimba prin pădurile din nordul Blea Tarn, când a văzut masa și scaunele.

El a spus: „Părea o masă romantică în pădure, dar la sfârșit nu au mai strâns-o.

S-au chinuit să ducă echipamentul acolo, deoarece este la aproximativ jumătate de kilometru de cel mai apropiat drum – dar se pare că și-au terminat masa și s-au ridicat și au lăsat totul baltă.

Personalul de la cele mai apropiate hoteluri – toate la câțiva kilometri depărtare – au spus că amenajarea nu are nicio legătură cu ei.

Districtul Lacurilor a identificat o problemă cu gunoiul lăsat în urmă, în timpul pandemiei, întrucât regiunea s-a dovedit populară în rândul vizitatorilor, după relaxarea măsurilor de blocare.

Cooper a spus că a văzut o serie de corturi, împreună cu saci de dormit și echipamente de gătit, abandonate în ultimele 18 luni.

Vedem în ultimul timp un tip de vizitator foarte diferit în Lake District, care nu are niciun respect pentru locul respectiv„, a spus el.

„Acești oameni nu duc lipsă de bani, dar sunt lipsiți de conștiință și de responsabilitate socială”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here