ONG-urile din domeniul social nu mai primesc bani de la Firea

Sursa foto: Inquam Photos/George Călin

Direcția de Asistență Socială din Primăria Capitalei a anunțat ONG-urile din domeniul social că nu mai primesc bani de proiecte. Motivul: Gabriela Firea nu a pus niciodată proiectele pe ordinea de zi a vreunei ședințe a Consiliului General, scrie Newsweek România.

În vreme ce primărița Gabriela Firea era ocupată să le atace pe Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu pentru construirea spitalului pentru copiii cu cancer, Direcția de Asistență Socială București (DGASMB), subordonată Primăriei Generale, le înștiința oficial pe cele 19 ONG-uri care câștigaseră proiecte cu fonduri nerambursabile că nu vor mai primi bani de la PMB pentru proiecte sociale.

DGASMB a explicat, în „comunicarea” trimisă către ONG-uri și obținută de Newsweek România, că propunerile de proiecte nu au intrat nici până acum pe ordinea de zi a vreunei ședințe a Consilului General – Gabriela Firea este cea care ar fi trebuit să le propună – și că, chiar dacă ar fi propuse acum, ar rămâne prea puțin timp pentru implementarea lor.

Continuarea articolului – AICI

Foto: INQUAM/George Călin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here