Orban: Pentru mine nu există delict de opinie în PNL. M-aş bucura foarte mult ca şi cei din echipa competitoare să gândească la fel

Foto: INQUAM/Alexandru Bușcă

Ludovic Orban afirmă că pentru el nu există delict de opinie în PNL şi că s-ar bucura foarte mult ca şi cei din echipa competitoare să gândească la fel şi să nu mai existe susţinători ai săi care să aibă de suferit de pe urma faptului că îi sunt alături, transmite News.ro.

„Pentru mine, unitatea Partidului Naţional Liberal este fundamentală. Eu am fost, sunt şi voi fi un garant al unităţii M-aş bucura foarte mult ca şi cei din echipa competitoare să gândească la fel şi să nu mai existe susţinători ai mei care să aibă de suferit de pe urma faptului că sunt alături de mine. Am demonstrat acest lucru, nimeni din echipa contracandidatului meu de la Congres nu a avut de suferit, ci dimpotrivă, foarte mulţi au putut să-şi urmărească obiectivele de carieră şi să înregistreze victorii importante, să ocupe poziţii importante, pentru că pentru mine nu există delict de opinie în Partidului Naţional Liberal. Opţiunea fiecărui om trebuie să fie luată liber, pe baza propriului discernământ, propriei evaluări, pe baza propriei opinii despre care trebuie să fie viitorul Partidului Naţional Liberal. M-aş bucura foarte mult ca şi cei din echipa competitoare să gândească la fel şi să nu mai existe susţinători ai mei care să aibă de suferit de pe urma faptului că sunt alături de mine”, a afirmat Ludovic Orban duminică, în discursul ţinut la conferinţa de alegeri a PNL Maramureş.
El a adăugat că „echipa sa este întreg Partidul Naţional Liberal”, chiar şi aceia care nu au fost de acord cu el.
Orban a menţionat că în ultimii patru ani nu a condus partidul singur, ci nu numai alături de o echipă.
„În ultimii patru ani partidul a fost condus nu numai de Ludovic Orban, ca preşedinte al Partidului Naţional Liberal, a fost condus de o echipă pe care aţi ales-o la congres. Acuma văd că foarte mulţi din această echipă spun că eu nu mai sunt bun. Sigur că aici, din punctul meu de vedere, există două variante: dacă eu nu mai sunt bun, înseamnă că nici ei nu mai sunt buni pentru că au făcut parte din echipa de conducere. Ori dacă ei se consideră buni, înseamnă că şi eu sunt bun în continuare să conduc Partidului Naţional Liberal”, a afirmat Ludovic Orban, în aplauzele asistenţei.

1 COMENTARIU

  1. Competitia nu are nici o legatura cu unitatea unui partid sau asa ar trebui sa fie . Doar nu crede cineva ca daca erau zece candidati pe aceasta functie- de sef de partid – partidul ar fi nevoit sa se rupa in 10 parti . Este o tema falsa ce doar doreste a induce o anumita stare de siguranta ce ar atrage evident pe cei care nu au o optiune clara , un truc politic . Competitia va decide un cistigator dar asa cum va tot spun de ceva vreme cistigatorul nu poate fi decit acela care are acceptul Presedintelui natiunii dat din postura de fost sef PNL, cel care are votul majoritatii filialelor unde alegerile desemneza deja o majoritate CITU ,cel care este premier in functie si care are ca si putere politica si economica sii sprijinul banilor dati la rectificarea bugetara si sprijinul fondurilor din PNNR ce vor veni (granturi si imprumuturi )exact inainte de alegerile generale din PNL. Cistigatorul este evident cunoscut .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here