Paul Stănescu, invitație pentru USR: „Trebuie să voteze moțiunea de cenzură a PSD”

sursa: Inquam / Octav Ganea

Secretarul general al PSD Paul Stănescu a afirmat că USR PLUS trebuie să fie raţional şi să voteze moţiunea de cenzură a social-democraţilor împotriva Guvernului Cîţu, deoarece acesta este singurul scenariu care poate pune capăt crizei politice. „Altfel, intenţia lor de a iniţia o moţiune de cenzură nu este decât o răfuială la care PSD nu participă”, a mai spus el.

„Înainte de orice deznodământ al acestei mascarade guvernamentale, înainte de a mai auzi vreun argument penibil, chiar şi înainte de a pleca acasă, Cîţu să iasă public şi să le ceară scuze românilor pentru balamucul politic în care a târât România. Şi-a bătut joc de nervii, resursele şi speranţele tuturor. O criză guvernamentală trece, dar traiul românilor rămâne la fel de împovărat de neajunsuri. Mai grav decât acest moment este cinismul cu care a tratat viaţa românilor de când s-a cocoţat în scaunul de la Palatul Victoria. A gestionat foarte prost pandemia, iar acum valul patru ne-a prins din nou nepregătiţi. Au crescut preţurile, au scăzut şi veniturile românilor. A ratat campania de vaccinare preocupat de campania internă a PNL. Şi-a bătut joc de pensionari, agricultori, de micile afaceri, de elevi şi părinţi, de profesori şi de medici. Toate acestea, dar şi multe altele, sunt adevăratele motive pentru care Cîţu trebuie să plece”, a declarat Paul Stănescu, printr-un comunicat de presă al PSD.

El a adăugat că e timpul ca Florin Cîţu să fie trezit din „beţia puterii”.

„USR trebuie să fie raţional şi să voteze împotriva lui Florin Cîţu, moţiunea de cenzură a PSD. Este singurul scenariu care poate pune capăt acestei crize. Altfel, intenţia lor de a iniţia o moţiune de cenzură nu este decât o răfuială la care PSD nu participă. Pentru că nu ştie cât costă pâinea, dar ştie cum se face circul, e timpul să-l trezim pe Cîţu din beţia puterii şi să meargă acasă să se odihnească”, a conchis Stănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here