PNL a depus plângere la Biroul Electoral Județean din Botoșani împotriva deputatului PSD Costel Lupașcu

Organizaţia PNL Botoşani a depus, sâmbătă, o plângere la Biroul Electoral Judeţean împotriva deputatului PSD Costel Lupaşcu, pe care îl acuză de propagandă electorală după încheierea campaniei electorale, transmite Agerpres. Acesta, însă, respinge acuzațiile și spune că spune că postarea de pe Facebook prin care invita alegătorii să voteze candidatul PSD a fost făcută înainte de ora 7:00 dimineața, cu câteva minute înainte de încheierea oficială a campaniei electorale.

Potrivit PNL Botoşani, Costel Lupașcu ar fi postat, sâmbătă dimineaţă, pe contul său de Facebook un mesaj prin care ar fi îndemnat alegătorii să meargă la vot şi să susţină candidatul PSD.

„Inclusiv mesajele postate pe reţeaua de socializare prin conţinutul lor se circumscriu conceptului de propagandă electorală, aspect în raport de care, dată fiind încheierea campaniei electorale, sunt întrunite elementele tipice ale ilicitului electoral”, se arată într-un comunicat PNL.

Costel Lupaşcu a respins acuzațiile într-un comunicat de presă. „Am publicat pe propria pagină de socializare un mesaj pentru susţinerea candidatului PSD la alegerile prezidenţiale pe 23 noiembrie la ora 6,50, ceea ce se poate observa şi în imaginea postării, aşadar înainte de ora 7,00 atunci când oficial se închide campania electorală. Niciodată nu am făcut, nu fac şi nu voi face nicio acţiune menită să încalce legislaţia electorală în vigoare”, a afirmat Lupaşcu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here