PNȚCD, îngropat definitiv sub lespedea PER: Aurelian Pavelescu va candida alături de Șerban Nicolae și Liviu Pleșoianu

Aurelian Pavelescu, președintele PNTCD, va candida pe listele PER pentru Senatul României. Pavelescu ar fi trebuit să apară pe listele PSD, însă PSD nu l-a mai dorit.

Președintele PNTCD este pe lista de candidați a PER București pentru Senatul României, alaturi de Șerban Nicolae. Tot pe listele PER se află și Liviu Pleșoianu și Cătălin Rădulescu „Mitralieră”.


Recent, Pavelescu a acuzat PSD că „a intrat definitiv în tabăra globalistă”.

Ne îndreptăm cu pasi repezi și implacabili spre dispariția Parlamentului ca instituție a democrației, în mod integral. Pentru prima dată în istorie. În mod cvasi-oficial. Și, odată cu asta, România devine primul stat care își cedează suveranitatea integral UE, în contra Tratatului UE, în contra Constituției și în contra voinței poporului român: poporul nu a renunțat și nici nu poate renunța la propria sa suveranitate, nici nu există formule juridice pentru o astfel de renunțare. Starea de fapt înlocuiește starea de drept.

Desigur, nici până în prezent Parlamentul nu a făcut ce trebuia, mimând că reprezintă poporul. Dar, cel puțin, a existat un cadru în care unele voci au mai luat poziții, au avut inițiative, cu câteva succese notabile.

Vedem azi cu ochiul liber, ceea ce se știa mai de mult, fiind însă speranțe că este totuși vorba despre o strategie de parcurs, că PSD a intrat definitiv în tabăra globalistă, având rolul de a face doar jocul aparent de opoziție. Tocmai pentru a inhiba dezvoltarea unor forte politice naționale. Rolul de coloana a cincea. Am urmărit cu atenție mișcările lor fară a mă pronunța, pentru a nu fi acuzat că m-am numărat printre cei care au contribuit la o asemenea percepție publică, după câteva alianțe punctuale. Astăzi, însă, când respectivele alianțe locale sunt închise, PNȚCD este eliberat de orice constrângeri conjuncturale față de PSD!

Văd că dispar de pe listele partidelor parlamentare toate vocile care au deranjat, au mai spus lucrurilor pe nume, au apărat unele principii și valori. Din toate partidele, de la USR, PSD și chiar PNL! Poporul, captiv listelor acestor partide, este pus în imposibilitatea de a vota altceva, partidele neparlamentare neavând resurse și rețele partinice pentru a intra într-o campanie câștigătoare, în mod obiectiv.

La această stare de lucruri au contribuit chiar românii, care s-au lăsat manipulați împotriva propriei lor patrii, votând ateii, neomarxiștii și globaliștii. Vin vremuri grele: dispariția Parlamentului va fi urmată de distrugerea Avocatului Poporului și Curții Constituționale. Romania intră în cea mai neagră epoca din istorie, comparabilă numai cu anii 50 ai secolului trecut!”, susține Pavelescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here