Poliţist condamnat la 19 ani de închisoare pentru 18 agresiuni sexuale

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Poliţistul Eugen Stan din Bucureşti, acuzat de 18 infracţiuni de agresiune sexuală, a fost condamnat la 19 ani de închisoare. Decizia magistraţilor Judecătoriei Sector 6 nu este definitivă, transmite News.ro.

Magistraţii Judecătoriei Sector 6 au pronunţat prima sentinţă în dosarul în care poliţistul Eugen Stan din Bucureşti este acuzat de 18 infracţiuni de agresiune sexuală.

”La data de 14.07.2020 a fosrt pronunţată soluţia de condamnare a inculpatului la pedeapsa rezultantă de 19 ani de închisoare”, au transmis, joi, pentru News.ro, reprezentanţii Judecătoriei Sector 6.

Sentinţa magistraţilor nu este definitivă.

Poliţistul Eugen Stan de la Brigada Rutieră a Capitalei a fost trimis în judecată, în 15 iunie 2018, de către procurii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru 18 infracţiuni de agresiune sexuală.

Faptele au fost comise în perioada 2 noiembrie 2009 – 5 ianuarie 2018, victimele având vârste cuprinse între 5 şi 38 de ani. Poliţistul le urmărea spre blocurile în care locuiau, infracţiunile fiind săvârşite în scara imobilelor sau în liftul acestora.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here