Ponta, la vot: „Eu cred că e bine să participăm”

Foto: Inquam Photos/ George Călin

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat duminică după amiază, după ce a votat, că s-a gândit „până în ultima secundă” dacă să îşi exercite sau nu acest drept, el spunând că nu este „mulţumit” de niciunul dintre candidaţi, transmite News.ro.

Ponta şi-a exprimat speranţa că peste cinci ani românii vor avea „ofertă mai bună” din care să aleagă.

„Cu siguranţă sunt mai puţini oameni prezenţi decât în 2014. Probabil, ca şi mine, mulţi s-au întrebat până în ultima secundă dacă să vină sau nu. Eu cred că e bine să participăm, chiar dacă nu suntem mulţumiţi de niciunul dintre candidaţi. Data viitoare, în 2024 să avem oferta mai bună din care să alegem”. 

În ceea ce priveşte prezenţa ridicată la vor a românilor din afara graniţelor, fostul candidat in 2014 a afirmat că este „un lucru excelent”, remarcând însă că pe parcursul mandatelor prezidenţiale şefii de stat îţi pierd interesul faţă de diaspora.

„E foarte bine că oamenilor, chiar dacă plecaţi din ţară, le pasă de cine va fi preşedinte. Important e că, de obicei, cine se alege cinci ani nu mai e interesat de diaspora, deodată din cinci în cinci ani se apucă toată lumea să iubească diaspora. Poate de data asta se întâmplă” a mai afirmat preşedintele Pro România.

Foto: INQUAM/George Călin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here