„Porniți chiar acum într-o călătorie către minunata Ucraina” – o agenție de turism ar fi vândut 150 de bilete celor care doresc un tur ghidat în orașele bombardate

Sursa: Ukrinform

O agenție de turism din Ucraina ar fi vândut 150 de bilete celor care doresc un tur ghidat în orașele bombardate, în ciuda tuturor alertelor internaționale de securitate, scrie ziare.com.

„Porniți chiar acum într-o călătorie către minunata Ucraina. Peste drum de locul unde a lovit recent o bombă, veți putea mânca tradițională la un bistro redeschis. Viața continuă și există speranța că în curând toate acestea se vor termina. Copiii cresc, încercăm să trăim viața cât mai mult posibil, indiferent de ce. Dacă vrei să vezi orașele noastre distruse și oamenii curajoși luptând, te rog vino acum!”, este mesajul de pe site-ul companiei de turism, potrivit CNN Travel, citat de Libertatea.

De exemplu, pentru o zi în Bucha, doritorii trebuie să plătească 50 de euro. Din cele 150 de bilete, 15 ar fi fost cumpărate de americani.

Grupurile de tur vor fi limitate la grupuri de 10. Participanții își vor întâlni ghidul la punctele de preluare și vor fi pregătiți cu privire la cum să acționeze în cazul în care apare o situație critică, cum ar fi unde să găsească adăpost dacă sună sirenele de raid aerian.

Tururile de o zi durează 3-4 ore, costă 50 de euro pe zi, dar pot fi extinse, în funcție de solicitări. Compania spune că profiturile din vânzarea tuturor biletelor sunt destinate sprijinirii refugiaților de război.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here