Preşedintele Iohannis, de Ziua Educaţiei: Rolul profesiei didactice în construcţia unei naţiuni puternice este unul esenţial

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, de Ziua Educaţiei, că rolul profesiei didactice în construcţia unei naţiuni puternice este unul esenţial, iar investiţia în cunoaştere rămâne singura opţiune pentru un viitor mai bun, informează News.ro.

”Astăzi, de Ziua Mondială a Educaţiei, îi sărbătorim pe cei care, cu bucurie şi dăruire, se dedică nobilei misiuni de a transmite tinerelor generaţii pasiunea de a învăţa. Mentori, modele de urmat şi de multe ori chiar prieteni, profesorii sunt cei care le insuflă încredere copiilor şi îi ajută să deschidă porţi către cunoaştere”, a transmis preşedintele Klaus Iohannis.

Şeful statului a arătat că este cel mai potrivit prilej pentru a reflecta cu toţii la valoarea inestimabilă a educaţiei în dezvoltarea individului, în formarea conştiinţei şi în modelarea societăţii noastre.

”Rolul profesiei didactice în construcţia unei naţiuni puternice este unul esenţial, iar investiţia în cunoaştere rămâne singura opţiune pentru un viitor mai bun. La mulţi ani tuturor celor implicaţi în procesul educaţional!”, a mai spus preşedintele în mesajul de Ziua Educaţiei.

Preşedintele Iohannis, la Summitul Comunităţii Politice Europene şi la reuniunea informală a Consiliului

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here