Primari de sector, privind protestul de la metrou: Un şantaj de netolerat/ Instituţiile să facă ordine

Sursa: Facebook

Primarii de sector din Bucureşti au reacţionat, vineri, după protstul de la metrou, apreciind că este necesară reluarea circulaţiei garniturilor. Primarul sectorului 1, Clotilde Armand, apreciază că ”asemenea gesturi de şantaj sunt de netolerat”, transmite News.ro.

Primarul sectorului 5, Ciprian Ciucu, crede că trebuie ca in stituţiile de ordine să facă ordine, iar traficul să fie reluat. ”Un oraş întreg suferă acum în trafic fiindcă şefii de la sindicat nu mai pot face şi ei un ban necinstit de pe urma spaţiilor Metrorex”, a transmis, la rândul său, primarul sectorului 2, Radu Mihaiu.

”Şantajul Mafiei a ajuns şi la metrou. Cei care blochează metroul bucureştean şi se joacă cu destinele oamenilor trebuie să răspundă în faţa legii. Asemenea gesturi de şantaj sunt de netolerat”, a transmis, vineri, Clotilde Armand, într-un mesaj pe pagina de Facebook.

La rândul său, primarul sectorului 2, Radu Mihaiu, a apreciat că situaţia este ”halucinanţă”.

”Un oraş întreg suferă acum în trafic fiindcă şefii de la sindicat nu mai pot face şi ei un ban necinstit de pe urma spaţiilor Metrorex. Pentru ei nici nu contează siguranţa călătorilor. Sau legea. Sau angajaţii pe care îi reprezintă. Totul pentru caşcaval. Halucinant”, a scris şi Radu Mihaiu pe Faceboo.

Şi primarul sectorului 5, Ciprian Ciucu, critică siuaţia creată: ”Incredibil… Personajul acela de la sindicatul din Metrorex îşi permite să ducă o mână de oameni în „subteran” (atenţie şi la conotaţie) ca să îşi arate el forţa şi să îşi păstreze privilegiile. Mai mult, o face si prosteşte, fără revendicări şi fără intenţia de dialog social, cu singurul obiectiv, maximal, demisia ministrului. Ridicol şi penibil”.

Ciucu crede că ”este incredibil unde s-a ajuns, un personaj nederanjat de nimeni timp de 30 de ani este vârful unei organizaţii al cărei scop nu este bunăstarea angajaţilor ci acapararea de privilegii pentru vreo câţiva jmecheri”.

”Hai, gata, e timpul să iesim din tranziţie si sa ajungem în Europa! Instituţiile de ordine să facă ordine şi metroul să îşi reia circulaţia”, a mai transmis Ciucu.

Circulaţia metrourilor este blocată, vineri, după ce aproximativ 600 de salariaţi de la metrou sunt în subteran şi blochează căile de rulare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here