Primarul din Focşani (PSD), către viceprimarul PNL: „Poate vă loveşte un tractor pe stradă” – VIDEO

Primarul din Focşani, social-democratul Cristi Misăilă, i-a spus, vineri, viceprimarului Ana Maria Dimitriu ”poate vă loveşte un tractor pe stradă”, în momentul în care aceasta acuza administraţia locală că a cumpărat tractoare la preţuri mai mari decât ale pieţei, trasmite News.ro. PNL Vrancea a transmis că ”ameninţările de orice fel şi limbajul violent nu au ce căuta în administraţia publică locală” şi a cerut primarului să-I prezinte scuze viceprimarului.

PNL Vrancea a publicat, vineri, pe Facebook, o înregistrare din timpul şedinţei Consiliului Local Focşani.

Viceprimarul Ana Maria Dimitriu a atras atenţia că municipalitatea a achiziţionat tractoare la un preţ mult mai mare decăt preţul pieţei, mai exact la 150.000 de euro când pe piaţa ar fi autovehicule de acest gen la 70 000 de euro.

În acel moment, primarul Misăilă a spus, conform filmării făcute publice de PNL Vrancea: „Poate vă loveşte vreun tractor pe stradă. Poate dă întâmplător peste dvs.!”

”E o ameninţare? Foarte bine”, a răspuns viceprimarul.

PNL Vranea a criticat gestul primarului.

„Partidul Naţional Liberal Filiala Vrancea protestează în mod ferm împotriva manifestărilor extreme, care vizează viaţa persoanei, manifestări de care a dat dovadă primarul municipiului Focşani, Cristi Valentin Misăilă (PSD), în şedinţa extraordinară a Consiliului Local de astăzi. În lipsa unor argumente, primarul Misăilă a trecut la ameninţări la adresa doamnei viceprimar Ana-Maria Dimitriu (PNL), căreia i-a transmis că ar putea fi lovită de tractoarele de la CUP Salubritate pe stradă”, transmite PNL Vrancea.

„Am fost ameninţată în cel mai dureros mod cu putinţă. Să te ameninţe cineva cu moartea, chiar şi indirect, mi se pare o chestiune inacceptabilă. Este prima dată în viaţa mea când primesc o astfel de ameninţare”, a declarant, la rândul său, viceprimarul Ana-Maria Dimitriu.

PNL Vrancea îi solicită primarului Focsaniului să-şi ceară scuze public: „Nu este întâia oară, însă, când primarul Misăilă o ameninţă pe doamna viceprimar, însă de data aceasta a depăşit orice limită. Ameninţările de orice fel şi limbajul violent nu au ce căuta în administraţia publică locală. PNL Vrancea îi solicită primarului Misăilă să-şi ceară scuze în mod public pentru ameninţările proferate în şedinţa de Consiliu Local de astăzi!”.

Tensiunile dintre primarul Focsaniului Cristi Misăilă şi viceprimarul liberal Ana Maria Dimitriu trenează de mai multă vreme.

De altfel, recent, edilul-şef al oraşului a redus atribuţiile viceprimarilor, pe motiv că nu au suficientă experienţă în a gestiona toate problemele care le reveneau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here